Μέσα στη βίλα τους απατούσε ο Αλβάρο την Ωνάση


Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να έχει βιώσει την προδοσία του Alvaro de Miranda Neto με το χειρότερο τρόπο, καθώς πέρα από το γεγονός πως ο σύζυγός της την απατούσε μέσα στο σπίτι τους, η χρυσή κληρονόμος νιώθει να έχει γελοιοποιηθεί στα μάτια του προσωπικού της.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η Αθηνά έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Alvaro όταν ένας φύλακας που εργαζόταν στη βίλα τους, την ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της έφερνε μια ξανθιά γυναίκα στο σπίτι, όταν εκείνη απουσίαζε. Γνώριζε μάλιστα πως το προσωπικό ασφαλείας ήξερε το τι κάνει εκείνος κατά την απουσία της Αθηνάς από την έπαυλη και όταν τα περιθώρια στένεψαν τους ικέτευσε να μην της πουν τίποτα.

Ωστόσο, ένας από τους φύλακες αποφάσισε να αποκαλύψει την απιστία του 43χρονου στην Ωνάση, με την ίδια να μαζεύει μερικά πράγματα και να εγκαταλείπει τη συζυγική σχέση.

Την ώρα που η Aθηνά μοιάζει αποφασισμένη να χωρίσει, ο Alvaro πασχίζει να την πείσει να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους, με το στενό κύκλο της Αθηνάς να αποκλείει την επανασύνδεση.

Ο χρόνος θα δείξει…


0 σχόλια