Τραγωδία στο Θεριανό Αχαΐας: Νεκρός, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο 30χρονος Νίκος Θανόπουλος


Νέο πλήγμα για την οικογένεια Θανόπουλου, στο Θεριανό Αχαΐας, του πρώην Δήμου Βραχνεΐκων,λίγο έξω από την Πάτρα.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Θανόπουλος, γιος του Τάκη Θανόπουλου, 30 μόλις ετών βρέθηκε νεκρός σήμερα στο σπίτι του, μέσα στη μπανιέρα.

Οικείοι του τον εντόπισαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατός του φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, πεθανε επίσης ξαφνικά τον Φεβρουάριο, στα 31 της, κι ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, Πάολα Πολυγέννη - Θανοπούλου, ήταν μητέρα δυο παιδιών και έγκυος στον όγδοο μήνα.Την είχαν βρει σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, αναίσθητη μέσα στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που φυλούσε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Το ζευγάρι είχε δυο παιδιά, τεσσάρων και ενάμιση ετών.


0 σχόλια