Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Julia Roberts


Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία η διάσημη ηθοποιός Julia Roberts αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. Δημοσιεύματα του διεθνή τύπου αναφέρουν ότι η δημοφιλής ηθοποιός πάσχει από παραμορφωτική αρθρίτιδα, με αποτέλεσμα να η όραση της να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς οδηγεί πλέον με δυσκολία, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο μέχρι και για τύφλωση σε λίγα χρόνια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό National Enquirer, η 48χρονη superstar δίνει μεγάλη μάχη με την ασθένια καθώς έχει χάσει την όραση της πλήρως από το ένα μάτι ενώ γίνονται προσπάθειες για να την διατηρήσει στο άλλο!

Η Julia Roberts φημολογείται ότι υποφέρει από συχνούς και έντονους πόνους ενώ η εμφάνισή της έχει αλλοιωθεί κατά πολύ με αποτέλεσμα να φοβάται ότι πλέον δεν θα της προτείνουν ρόλους. Αυτή είναι πραγματικά μια είδηση που ευχόμαστε να είναι απλώς μια παραφιλολογία καθώς η διάσημη σταρ μας έχει χαρίσει πολλές συγκινητικές στιγμές με την μοναδική της ερμηνεία σε κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της εποχής.


0 σχόλια