Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα το κοριτσάκι που βιντεοσκοπούσε γυμνό, η ίδια του η θεία!


Με Εισαγγελική εντολή, η ανήλικη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί που και από ποιον θα φιλοξενηθεί. Όλα δείχνουν πως είναι αναπόφευκτη η μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα ανηλικών,δεδομένης της κατάστασης στο οικογενειακό της περιβάλλον και των προσώπων που συνδέθηκαν με το δράμα που έζησε.

Στο μεταξύ από την Παρασκευή, βρίσκεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία Βοήθεια", η 8χρονη που έπεσε θύμα των απίστευτων πράξεων της ίδιας της της θείας.

Η 8χρονη αμέσως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, διέμενε με την γιαγιά της και παρακολουθείτο από παιδοψυχολόγο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η 37χρονη υποχρέωνε, υπό τη δική της καθοδήγηση, την 8χρονη να αγγίζει τον εαυτό της και εκείνη την ίδια ώρα τη μαγνητοσκοπούσε.

Η Αστυνομία έφθασε μέχρι την 37χρονη που φερόταν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στην ανήλικη κόρη της αδελφή της αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες. Μέρος του υλικού που βιντεοσκοπούσε στο κινητό της έχει εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές.


0 σχόλια