Οδύνη στην κηδεία του 30χρονου Νίκου Θανόπουλου - Έφυγε τρεις μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του


Αβάσταχτος ήταν ο πόνος στην κηδεία του Νίκου Θανόπουλου στο Θεριανό, στον ΙΝ του Προφήτη Ηλία. Ο άτυχος 30χρονος, που κηδεύτηκε στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, ήταν γιος του Τάκη Θανόπουλου και σύζυγος της πρόωρα χαμένης Πάολας Πολυγέννη Θανοπούλου, η οποία πέθανε ενώ ήταν έγκυος στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο τέλος Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Θανόπουλος, γιος του Τάκη Θανόπουλου, 30 μόλις ετών βρέθηκε νεκρός χθες στο σπίτι του, μέσα στη μπανιέρα.Οικείοι του τον εντόπισαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, πεθανε επίσης ξαφνικά τον Φεβρουάριο, στα 31 της, κι ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.Το ζευγάρι είχε δυο παιδιά, τεσσάρων και ενάμιση ετών.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς και τα αδέλφια του Νίκου.

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, Πάολα Πολυγέννη - Θανοπούλου, ήταν μητέρα δυο παιδιών και έγκυος στον όγδοο μήνα.Την είχαν βρει σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, αναίσθητη μέσα στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που φυλούσε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.


0 σχόλια