Η Πάτρα υποδέχεται τον Μάη - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και η γιορτή των λουλουδιών

Η Πάτρα γιορτάζει την έλευση του Μάη με χορό τραγούδι και θέληση για αγώνα. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων διοργανώνει και φέτ...


Η Πάτρα γιορτάζει την έλευση του Μάη με χορό τραγούδι και θέληση για αγώνα. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις για την υποδοχή του Μάη.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων οι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας, οι οποίες παραδοσιακά είναι ταυτισμένες με τις εκδηλώσεις για την πρωτομαγιά.

Στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου και περιλαμβάνουν παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της Πάτρας και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού, που θα διαρκέσουν έως τις 9.30 το βράδυ. Θα ακολουθήσει Μουσικό πρόγραμμα - αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο και Λαϊκό Τραγούδι - από τη λαϊκή Ορχήστρα του Δήμου Πατρέων.

Στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας με θέμα « Φύση στην πόλη».

Η Πλατεία Ομονοίας θα αποτελέσει το δεύτερο χώρο των εκδηλώσεων για την υποδοχή του Μάη. Οι εκδηλώσεις στην Ομόνοια της Πάτρας θα ξεκινήσουν στις 9.30 το βράδυ και θα ολοκληρωθούν τα μεσάνυχτα. Περιλαμβάνουν συναυλία από το Μουσικό Εργαστήρι του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων με τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο, Σταύρο Ξούρα,Φώτη Αραβαντινό και Νίκο Μπαλή.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 1195218074919207589

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item