Φτιάξτε τη δική σας τσάντα για την παραλία


Οι εξορμήσεις στην παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει για πολλούς. Εξοπλιστείτε λοιπόν με όλα τα απαραίτητα –μαγιό, αντηλιακό, καπέλο-νερό- τα οποία βάζουμε σε μια χειροποίητη one-of-a-kind τσάντα θαλάσσης που πλένεται εύκολα!

Φτιάξτε τη δική σας τσάντα για την παραλία, σύμφωνα με τις οδηγίες του flowmagazine!

Τι θα χρειαστείτε:
- Μια πετσέτα σε όποιο χρώμα/σχέδιο θέλετε
- 2 υφασμάτινες λωρίδες σε όποιο μήκος θέλετε (θα πρέπει να είναι γερές, καθώς με αυτές θα φτιάξουμε τα χερούλια)
- Κλωστή (στο χρώμα της πετσέτας)
- Ψαλίδι
- Ραπτομηχανή


Πως θα τη φτιάξετε:

Βήμα 1ο : Στις μικρές πλευρές της πετσέτας (πλάτος) μετρήστε ίσες αποστάσεις από έξω προς τα μέσα και έπειτα από πάνω προς τα κάτω (όπως φαίνονται οι κόκκινες κουκίδες στην εικόνα). Εκεί καρφιτσώστε τις άκρες από την κάθε λωρίδα, οι οποίες στη συνέχεια θα αποτελέσουν τα χερούλια της τσάντας.


Βήμα 2ο: Γαζώστε τις λωρίδες πάνω στην πετσέτα με τη βοήθεια της ραπτομηχανής, έτσι ώστε να δημιουργήσετε τα χερούλια.

Βήμα 3ο: Διπλώστε την πετσέτα στη μέση από την εσωτερική της πλευρά. Γαζώστε την στα πλαϊνά για να κλείσει περιμετρικά, εκτός από τις πλευρές όπου γαζώσατε πριν τις λωρίδες. Χρησιμοποιήστε τη ζιγκ-ζαγκ ραφή στη ραπτομηχανή. Αυτό θα είναι το άνοιγμα της τσάντας.

Βήμα 4ο: Γυρίστε την από τα μέσα προς τα έξω, ώστε οι ραφές να είναι από την μέσα πλευρά… και έτοιμη η τσάντα!


Tip! Προαιρετικά μπορείτε να ράψετε από ένα κομμάτι χρωματιστό και funky ύφασμα στις δύο πλευρές τις τσάντας και ανάμεσα από τις λωρίδες. Σε αυτή την περίπτωση, θα είστε σε θέση να κλείσετε την τσάντα, δένοντάς την με έναν ωραίο φιόγκο.


0 σχόλια