Τέσσερις Πατρινοί με εταιρίες στις Σεϋχέλλες στη λίστα των PANAMA PAPERS!


Τέσσερις Πατρινοί εμφανίζονται ως εκπρόσωποι εταιριών που εδρεύουν στις Σεϋχέλλες και διασυνδέονται με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βρίσκονται στη λίστα των PANAMA PAPERS, η αποκάλυψη των οποίων προκάλεσε παγκόσμιο σάλο και οδήγησε ακόμα και στην παραίτηση πολιτικών στην Ευρώπη.

Όπως προκύπτει από την αναζήτηση του thebest στα PANAMA PAPERS, πρόκειται για τον Α.Α. που δηλώνει διεύθυνση σε πολυκατοικία της Τριών Ναυάρχων, για την Ε.Κ. που δηλώνει διεύθυνση στην οδό Δεσποτοπούλου, για τον Α.Κ. με διεύθυνση στην οδό Πατρέως και τον Π.Δ. με διεύθυνση επίσης στην οδό Πατρέως.

Ο Α.Α. εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της εταιρίας SUBROSA FOUNDATION με απροσδιόριστη έδρα.

Η Ε.Κ. εμφανίζεται να εκπροσωπεί την εταιρία OCALIA LIMITED, με έδρα τις Σεϋχέλλες και διασύνδεση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Α.Κ. εκπροσωπεί την εταιρία DINNORE LIMITED με έδρα τις Σεϋχέλλες και διασύνδεση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Π.Δ. εκπροσωπεί την εταιρία PERONNE LIMITED, ομοίως με έδρα τις Σεϋχέλλες και διασύνδεση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ένας εκ των παραπάνω δραστηριοποιείται ως gold buyer (αγοραστής χρυσού).

(Και ο Ελαιώνας Αιγίου στα Panama Papers!!!)

Υπενθυμίζουμε ότι η μαζική διαρροή στο διαδίκτυο 2 εκ. εγγράφων της παναμέζικης εταιρίας δικηγόρων Μοσάκ Φονσεκα (γνωστά ως Panama Papers) αποτυπώνουν ένα δαιδαλώδες σύστημα απόκρυψης πλούτου, φοροδιαφυγής μέσω χιλιάδων παράκτιων εταιριών.

Ωστόσο το thebest διευκρινίζει ότι δεν είναι δεδομένο πώς όλες οι εταιρίες και οι εκπρόσωποί τους που βρίσκονται στα PANAMA PAPERS έχουν παραβιάσει την Ελληνική νομοθεσία στα θέματα φορολογίας.0 σχόλια