Ξεμπλοκάρουν δεκάδες προσλήψεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν επί επτά χρόνια 195 μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού...


Λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν επί επτά χρόνια 195 μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) και Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) των ΑΕΙ, δόθηκε με σχετικές αποφάσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Σίας Αναγνωστοπούλου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι υποθέσεις αυτές αφορούσαν σε εκκρεμείς διορισμούς από το 2009 έως σήμερα, κυρίως στα ΤΕΙ της χώρας. Το προσωπικό αυτό θα ενισχύσει το εκπαιδευτικό και εργαστηριακό έργο των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων.

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε "διπλά ικανοποιημένη", καθώς από την μία "λύνεται η υπόθεση της ομηρίας των ανθρώπων τόσων ετών" και από την άλλη, ενισχύεται το έργο των ΤΕΙ, με τη στελέχωσή τους σε προσωπικό με προσόντα.


Related

ΕΛΛΑΔΑ 5781445164219929288

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item