Τραγικό τέλος για τον 25χρονο Άκη Δημόπουλο, γιο του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας - Κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου


Τραγική και απρόοπτη εξέλιξη είχε η πορεία της υγείας του 25χρονου Άκη (Θωμά) Δημόπουλου, γιου του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαριά όταν έπεσε με τη μηχανή του, επιστρέφοντας στην Πρέβεζα από εκδρομή που είχε πάει με την παρέα του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως μας πληροφόρησαν από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του, σήμερα το απόγευμα εξέπνευσε.

Το τραγικό είναι ότι όλες οι εξετάσεις (αξονική κλπ) έδειχναν ότι ανταποκρίνονταν θετικά τα όργανά του και ο εγκέφαλός του παρά τα σοβαρά χτυπήματα που είχε και αναμένονταν πως σύντομα θα μπορούσε να βγει από την Εντατική. Δυστυχώς όμως οι ελπίδες για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν εξανεμίστηκαν με την απρόοπτη αυτή εξέλιξη της ταχείας επιδείνωσης.

Τελικά, η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο fb, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.


Πηγή: preveza posto

0 σχόλια