Τι ζητάει η οικογένεια Παντελίδη για να αναπαυθεί η ψυχή του Παντελή!


​Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης με μια επιστολή του γνωστοποιεί ότι σκοπός είναι να βρεθεί η αλήθεια για τις συνθήκες του δυστυχήματος που κόστισε την ζωή του νεαρού τραγουδιστή!

Μάλιστα τονίζει ότι μόνο τότε θα αναπαυθεί η ψυχή του, όπως αναφέρει το star.

ΟΛΗ η επιστολή του δικηγόρου:

«Αποκλειστικός σκοπός της οικογένειας Παντελίδη είναι η εύρεση της ουσιαστικής αλήθειας σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Με σοβαρότητα, με ευπρέπεια, με ήθος θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Όσα κακόβουλα εντέχνως διαχέονται έχουν στόχο να πλήξουν τη μνήμη του Παντελή και να θίξουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειας.

Είναι προφανές ότι έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη που είναι η μόνη αρμόδια για την συλλογή και αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων της υπόθεσης.

Κάνουμε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τυχόν σκοπιμότητες και να συνδράμουν στην αποκάλυψη της αλήθειας. Όποια κι αν είναι αυτή. Μόνον τότε θα αναπαυθεί η ψυχή του Παντελή».

Υπενθυμίζεται ότι ο αδελφός του τραγουδιστή εχθές μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook έκανε γνωστό ότι o Πέτρος Καϊμακάμης, παραιτήθηκε από τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας και πλέον την ανέλαβε ο κ. Λυκούδης.


0 σχόλια