Τα πρώτα μαγιό της showbiz στις παραλίες!


Μπορεί ακόμα να έχουμε Απρίλιο, αλλά ο τόπος… βράζει, με τον καιρό να χτυπά καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μπάνιο στη θάλασσα; Αυτά σκέφτηκαν και οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν προς θάλασσα μεριά.

Η Έλλη Κοκκίνου πήγε παραλία δυο φορές το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο εθεάθη να κάνει τις βουτιές της στον Αστέρα Βουλιαγμένης παρέα με την μαμά της, ενώ την Κυριακή αφιέρωσε την ημέρα στον γιο της Αλέξανδρο. Και στις δυο εμφανίσεις της με μαγιό, η Έλλη επέλεξε να φορέσει μαγιό JadeVTales.


Το μαγιό της φόρεσε όμως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επίσης επέλεξε τον Αστέρα Βουλιαγμένης για τις βουτιές της την περασμένη Κυριακή. Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό της «Victoria’s Secret» απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της, κάτι που επανέλαβε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα, επιλέγοντας ένα navy bikini.


Στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης τσάκωσε όμως ο φακός και την Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία έκανε τις πρώτες βουτιές της οικογενειακά, παρέα με τον Βασίλη Σπανούλη και τα τέσσερα τους παιδιά, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες.


Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε εμφάνιση υπερπαραγωγή στην παραλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρέα με την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα Φωτεινή Πετρογιάννη. Οι δυο τους επέλεξαν την παραλία Γαλάζια Ακτή στον Σχινιά, με την παρουσιάστρια του «Λόγω TiVis» να επιλέγει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με μαύρες λεπτομέρειες «Agent Provocateur».


Πηγή: Star

0 σχόλια