Σοκ για τη Madonna - Ο Rocco ξεσπά στα social media: «I’M A SON OF A B*TCH»


Με την μάχη για την επιμέλεια του Rocco, του γιου της Madonna και του Guy Ritchie να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο δικαστήριο και ακόμα και τον δικαστή να τους παρακαλάει να βρουν μια ειρηνική λύση, ο γιος τους δίνει ένα ακόμα δυνατό χτύπημα γράφοντας «I’M A SON OF A B*TCH».

Για τέσσερις μήνες το πρώην ζευγάρι μάχεται δικαστικά, ενώ ο Rocco αρνείται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να είναι με τη μητέρα του, κάτι το οποίο έχει κοστίσει πολύ στην διάσημη τραγουδίστρια, η οποία δεν το κρύβει ούτε και στις συναυλίες της.

Ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα «Rocco Ritchie» γράφει κάτω από την φωτογραφία του «I’M A SON OF A B*TCH».

Κι ενώ η Madonna την Τρίτη ταξιδεύει για να δει το γιο της πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (πριν τα Χριστούγεννα), τα χαρακτηριστικά του λογαριασμού δείχνουν όλο και περισσότερο ότι ανήκει στον ίδιο τον Rocco.

O Rocco απουσίαζε από τα social media από τον Ιανουάριο, όταν και διέγραψε τον δημόσιο λογαριασμό του στο Instagram που μετρούσε 140.000 followers.

Οι φίλοι του, ωστόσο, λένε ότι ο Rocco έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό και η μητέρα του αποτελεί από τα λίγα άτομα που μπορούν να δουν το περιεχόμενο που ανεβάζει.


0 σχόλια