Παντελής Παντελίδης: Το μπρελόκ του πωλείται στο ίντερνετ!


Η αισχροκέρδεια σε βάρος της μνήμης του Παντελή Παντελίδη δεν έχει όρια. Η αρχή έγινε με κάποιους επιτήδειους στην Μελβούρνη που έδωσαν το όνομα του τραγουδιστή σε καφέ προκειμένου να έχουν τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Η εκμετάλλευση όμως της απώλειας δεν σταματά εκεί καθώς κάποιοι «θαυμαστές» πωλούν μπρελόκ πανομοιότυπο με αυτό που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου μέσω facebook.

Όπως αναφέρει το peoplegreece, ο τραγουδιστής και η οικογένεια του είχαν στην κατοχή τους κάποια μπρελόκ τα οποία μετά τον θάνατο τουΠαντελή τα έδωσαν σε γνωστούς και φίλους. Κάποιοι φαίνεται πως είχαν την φαεινή ιδέα να φτιάξουν αντίγραφα του μπρελόκ προκειμένου να τα πουλήσουν σε ποικίλες τιμές.

10 με 15 ευρώ κοστίζει το μπρελόκ από πιο βαρύ υλικό ενώ από πιο απλό υλικό πωλούνται ακόμα και στην τιμή του 1 ευρώ.

Όπως επιβεβαιώνει ο φίλος του Σπύρος Ζωίτσας μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» «έχουν βγει κάποια sites που πουλούν σε εξωφρενικά ποσά τα μπρελόκ. Ο Παντελής κάτι τέτοια… σίγουρα δεν θα τα ήθελε. Όταν ζούσε λέγαμε να δώσουμε τα μπρελόκ και τα έσοδα να δοθούν στα παιδιά με καρκίνο» και προσθέτει: «Η οικογένεια είναι θυμωμένη… όταν στη μνήμη του Παντελή κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».


0 σχόλια