Οι απροσάρμοστοι ήρωες του "Suicide Squad"


Η «Suicide Squad» του αντίπαλου δέους της Marvel, της D.C., αποτελείται από μια ομάδα από υπέρ-κακούς που δεν νοιάζονται για κανέναν, δεν λογοδοτούν σε κανένα και οι περισσότεροι από αυτούς νιώθουν άνετα μόνο όταν κυριαρχεί το απόλυτο χάος.

Οι κεντρικοί ήρωες είναι ένα μάτσο από συστηματικούς παραβάτες του νόμου με ιδιαίτερα αρρωστημένες συμπεριφορές που ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από την αιγίδα της κυβέρνησης και τον τίτλο Suicide Squad για να αντιμετωπίσουν ένα μεγαλύτερο κακό. Είναι σίγουρα οι χειρότεροι ήρωες που έχουν περάσει ποτέ, όπως μας λέει και το τρέιλερ της ταινίας. Ορισμένοι από αυτούς είναι ήδη γνωστοί στο ευρύτερο κοινό. Πολλοί όμως δεν είναι.

Στο «Suicide Squad» πρωταγωνιστούν ο Will Smith ως «Deadshot», η Margot Robbie ως «Harley Quinn», η Cara Delevigne ως «Enchantress», ο Jail Courtney ως «Captain Boomerang» και η Viola Davis ως το «αφεντικό» τους, Amanda Waller. Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει και η εμφάνιση του Jared Leto ως "Joker".

Υπόθεση:

Η A.R.G.U.S, μια μυστική κρατική υπηρεσία υπό την ηγεσία της Αμάντα Γουάλερ, δημιουργεί ομάδα κρούσης αποτελούμενη από υπερ-κακοποιούς, με το όνομα Suicide Squad. Αποστολή τους είναι να φέρουν εις πέρας τις πλέον επικίνδυνες αποστολές, σε αντάλλαγμα μείωσης των ποινών τους στη φυλακή.

Παραλειπόμενα:

Βασίζεται σε ομώνυμο κόμικ της DC Comics, που πρωτοεμφανίστηκε το 1959. Η Suicide Squad έχει κάνει ήδη εμφάνιση σε οθόνη, αλλά στη μικρή, στις σειρές Smallville (2001) και Arrow (2012). Επίσημα, είναι η πρώτη «supervillain» ταινία.

Λόγω του σκοτεινού θέματος του φιλμ, στα γυρίσματα υπήρχε μια ψυχολόγος για να βοηθήσει τους ηθοποιούς στους ρόλους τους και να τους κρατάει ψυχολογικά σταθερούς.

Ο Tom Hardy ήταν ο αρχικός Ρικ Φλαγκ (ακούστηκαν και οι: Luke Evans, Bradley Cooper, Mark Wahlberg, Tom Cruise, Joel Edgerton, Jake Gyllenhaal και Jon Bernthal), αλλά αποχώρησε. Το ίδιο κι ο Ryan Gosling για τον ρόλο του Τζόκερ. Για τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν ακούστηκαν οι: Felicity Jones, Imogen Poots, Alison Brie, Mila Kunis, Olivia Wilde, Emma Watson, Rachel McAdams, Zooey Deschanel, Kat Dennings, Jennifer Lawrence, Lindsay Lohan, Alice Eve, Amanda Seyfried και Evan Rachel Wood. Για τον ρόλο της Αμάντα Γουάλερ: Oprah Winfrey, Kerry Washington και Octavia Spencer.

Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 25 Αυγούστου 2016.

0 σχόλια