Μακάβριο εύρημα σε πεζόδρομο της Πάτρας

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν την Παρασκευή οι περιοίκοι του πεζόδρομου της Ασκληπιού στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ε...


Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν την Παρασκευή οι περιοίκοι του πεζόδρομου της Ασκληπιού στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν ανθρώπινο σκελετό, σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο. Ο σκελετός εκτιμάται ότι βρίσκεται εκεί επί 20 χρόνια!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πελοπόννησο, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής.

Ειδικότερα, σε σακούλα με απορρίμματα εντοπίστηκαν ένα κρανίο, μία λεκάνη και διάφορα τμήματα των κάτω άκρων ανθρώπινου σκελετού, απροσδιόριστου, προς το παρόν, φύλου, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από την περίοδο του θανάτου.

Ήδη, διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών κι έχει επιληφθεί ιατροδικαστής, προκειμένου να προσδιοριστεί αφενός μεν το φύλο του νεκρού, αφετέρου δε με τη δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια ο χρόνος κατά τον οποίο επήλθε ο θάνατος.

Αν και είναι νωρίς για να αποκλειστεί το οτιδήποτε, οι πρώτες εκτιμήσεις από πλευράς αστυνομικών αρχών κατατείνουν στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, με ενδιαφέρον αναμένονται τα τελικά συμπεράσματα των ερευνών που διενεργούνται από τις αρμόδιες αρχές.Related

ΤΟΠΙΚΑ 373810245113588519

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item