Κωνσταντινούπολη: Μοντέλο πήδηξε στο κενό για να αποφύγει βιασμό


20χρονο μοντέλο και φοιτήτρια πήδηξε στο κενό από διαμέρισμα σε πολυκατοικία της Κωνσταντινούπολης και βρήκε τραγικό θάνατο, για να αποφύγει βιασμό από έναν κτηματομεσίτη και έναν φίλο του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Gulay Bursali είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη με το φίλο της, που προσδιορίζεται μόνο ως Engin O.

Το νεαρό ζευγάρι ζήτησε από τον κτηματομεσίτη ένα άδειο διαμέρισμα για να νοικιάσει για το Σαββατοκύριακο και πήρε τα κλειδιά ενός σπιτιού στο Μπαλίκεσίρ.

Όταν επέστρεψε μετά από διασκέδαση σε μπαρ, τους επιτέθηκε ο μεσίτης με έναν φίλο του, λέγοντας ότι έπρεπε να πάρει κάποια πράγματα για να του ανοίξουν και να μπει στο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια φέρεται να ξυλοκόπησαν το φίλο της κοπέλας και να τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο ενώ αμέσως μετά έγδυσαν την Bursali για να τη βιάσουν.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: «Άκουσα κάποιον να ουρλιάζει βοήθεια, τότε είδα ένα γυμνό κορίτσι κρέμεται έξω από το παράθυρο. Φώναζε να μην την τραβήξουν μέσα ενώ εκείνοι της έλεγαν να μπεί και πάλι στο σπίτι…Την άκουσα να τους απειλεί ότι θα πηδήξει και κάποια στιγμή ενώ τηλεφωνούσα στην αστυνομία, το έκανε».

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δύο άνδρες που εμπλέκονται.


0 σχόλια