Η τελευταία φωτογραφία και τα τελευταία λόγια του Παντελή Παντελίδη


Η τελευταία φωτογραφία του πολυαγαπημένου Παντελή Παντελίδη λίγο πριν φύγει από τα καμαρίνια του Teatro την ύστατη φορά...Ο φακός τον αποκαλύπτει καταβεβλημένο από την εξαντλητική πρόβα μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μετά από εκεί, συνάντησε τις δυο κοπέλες, συνέχισαν σε φιλικό σπίτι και ακολούθησε η μοιραία βόλτα στο παλιό αεροδρόμιο και την επικίνδυνη στροφή στην αερογέφυρα της Βουλιαγμένης. Όλα σαν ταινία τρόμου, ή καλύτερα, προσχεδιασμένα σαν κακόγουστη φάρσα, με επίλογο τον πανελλήνιο θρήνο.

Στη φωτογραφία, μπορούμε να διακρίνουμε τον συνεργάτη και φίλο του Παντελή, υπεύθυνο για την προετοιμασία του χώρου του ταλαντούχου τραγουδιστή, αλλά το κυριότερο, τον έρπη που είχε βγάλει από την στεναχώρια του στο κάτω χείλος ο Παντελής Παντελίδης, λόγω του σάλου που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του νέου τραγουδιού "Στα Κατεχόμενα"...

Ο θόρυβος κατακραυγής που είχε σηκωθεί, πίκρανε τον Παντελίδη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε εκφράσει την πίκρα του στην μητέρα του και κανείς δεν το κρύβει πως, το οικογενειακό του περιβάλλον θεωρεί εν μέρει υπεύθυνους όλους αυτούς, για την ψυχολογική κατάσταση του Παντελή, που τον οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα.

Η οικογένεια αναμένεται σύντομα να κινηθεί δικαστικά απέναντι σε εκείνους που έκριναν σκληρά και άδικα το Παντελή με αφορμή το επίμαχο αυτοσχέδιο τραγούδι.

Ωστόσο, σοκάρουν και οι τελευταίες κουβέντες του Παντελή «Επειδή εγώ μπορεί να λείπω, δώσε αυτά τα χρήματα στον άστεγο που θα έρθει». Λες και το ήξερε ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στο καμαρίνι του και φρόντισε να αφήσει όσα λεφτά είχε πάνω του εκείνο το απόγευμα της Τετάρτης σε έναν Πειραιώτη, ο οποίος βρισκόταν σε οικονομική ανάγκη.

Έναν άστεγο άντρα, που στήριζε την τελευταία του ελπίδα στο «καλό παιδί», όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Εspresso».


0 σχόλια