Η ΕΣΗΕΑ απέτρεψε τη νύχτα την έκδοση τριών εφημερίδων - Δείτε ποιων


Αργά τη νύχτα η ΕΣΗΕΑ με SMS ενημέρωνε τους δημοσιογράφους πως ετοιμάζουν κάποιοι απεργοσπαστικά φύλλα και έδινε ραντεβού να συγκεντρωθούν όλοι στο Κορωπί, ώστε να σταματήσουν την έκδοση.

Λίγο μετά τις 23:00 συναντήθηκαν περίπου 40 με 50 άτομα από την ΕΣΗΕΑ στο Κορωπί και κατάφεραν να αποτρέψουν την έκδοση τριών εφημερίδων.

Έφτασαν στο χώρο των πισετηρίων κατάφεραν να μην επιτρέψουν σε κανέναν να προχωρήσει στην έκδοσή τους.

Πρόκειται για τις εφημερίδες Sportday, Πρωταθλητή και Γάτα, οι οποίες και τελικά δεν θα εκδοθούν.

Πάντως, εύκολα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι στους κόλπους της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ επικρατεί αλαλούμ. Αυτό προκύπτει από τα τρία διαφορετικά SMS που έστειλε μέσα σε διάστημα 5 ωρών, στα μέλη της:

Το πρώτο γραπτό μήνυμα που εστάλη στα μέλη της ΕΣΗΕΑ ώρα 16:45 έγραφε:

«Συνάδελφοι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης να έρθουν τώρα στην ΕΣΗΕΑ για να περιφρουρήσουν την απεργία. Ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα».

Το δεύτερο SMS ώρα 20:00 ανέτρεπε όσα έλεγε το προηγούμενο μήνυμα αφού ανέφερε: «Συνάδελφοι η απεργία συνεχίζεται κανονικά κανένα φύλλο δεν κυκλοφορεί. Μην πιστεύετε την παραπληροφόρηση».

Το αποκορύφωμα ήρθε όμως με το τρίτο γραπτό μήνυμα δεκαπέντε λεπτά πριν τις 10 το βράδυ: «Όλοι τώρα στο Κορωπί στη διασταύρωση Βασ.Κωνσταντίνου και Βάρης Κορωπίου όπου τυπώνονται 3 απεργοσπαστικά φύλλα. Συνάντηση στα Everest Κορωπίου».


0 σχόλια