Φραστική επίθεση στον ιδιοκτήτη της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Ένταση επικράτησε νωρίτερα, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, όπου η διοίκηση της Ηλεκτρονικής Αθηνών παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με βασικό θέμα την...


Ένταση επικράτησε νωρίτερα, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, όπου η διοίκηση της Ηλεκτρονικής Αθηνών παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με βασικό θέμα την πτώχευση της εταιρείας.

Εργαζόμενοι διέκοψαν τη συνέντευξη και απευθυνόμενοι προς τον ιδιοκτήτη της Ηλεκτρονικής, Ιωάννη Στρούτση, ζήτησαν απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις αποζημιώσεις τους.

Μάλιστα, αιτήθηκαν νέα συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας, προκειμένου να ακυρωθεί η διαδικασία πτώχευσης.
Από την πλευρά του, ο κ. Στρούτσης, ο οποίος νωρίτερα δέχθηκε φραστική επίθεση, δεσμεύτηκε να συναντηθεί μαζί τους, την επόμενη εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι κατηγόρησαν τη διοίκηση ότι δεν προσήλθε στην τριμερή συνάντηση του υπουργείου Εργασίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας.

Πηγή: naftemporiki

Related

ΕΛΛΑΔΑ 9171516179852958321

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item