Αποχωρούν μεγάλα ονόματα από το Mega

Δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής του Mega συζητούν με άλλα Μέσα προκειμένου να βρουν έγκαιρα νέα επαγγελματική στέγη, αν διαπιστώσουν ότι οι...


Δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής του Mega συζητούν με άλλα Μέσα προκειμένου να βρουν έγκαιρα νέα επαγγελματική στέγη, αν διαπιστώσουν ότι οι συνθήκες στο κανάλι της Μεσογείων δεν βελτιώνονται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ανάμεσα σε αυτούς είναι και πρόσωπα που έχουν θητεία πολλών ετών στο κανάλι, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πως αν αποχωρήσουν οικιοθελώς μπορεί να χάσουν μέρος της αποζημίωσής τους ή και ολόκληρο το ποσό.

Η ανησυχία στο κανάλι της Μεσογείων είναι μεγάλη, αφού ενδέχεται να μην τακτοποιηθεί η καταβολή του δεύτερου δεκαπενθήμερου του περασμένου μήνα, όπως και να καταβληθεί η μισθοδοσία όσων αμείβονται με περισσότερα από 3.000 ευρώ.

Οι τεχνικοί του σταθμού δηλώνουν έτοιμοι να απαντήσουν με κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Megaλου καναλιού.


Related

LIFE 8697717535597241331

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item