Απέκλεισαν το σεισμόπληκτο κτίριο του παλιού λιμανιού της Πάτρας

Έκκληση να μην παρκάρει κανείς ιδιώτης το ΙΧ του γύρω από το κτίριο του παλιού λιμανιού απηύθυνε στους οδηγούς το Κεντρικό Λιμεναρχείο, ...


Έκκληση να μην παρκάρει κανείς ιδιώτης το ΙΧ του γύρω από το κτίριο του παλιού λιμανιού απηύθυνε στους οδηγούς το Κεντρικό Λιμεναρχείο, για λόγους ασφαλείας.

Πρόκειται για το κτίριο που είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό του 2008 και παραμένει μέχρι σήμερα αναξιοποίητο. Έχει κριθεί ακατάλληλο για κάθε χρήση εξαιτίας των στατικών προβλημάτων, όμως λόγω εγκατάλειψης έχουν αρχίσει να αποκολλούνται κομμάτια.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο απαγορεύει τη στάθμευση τόσο μπροστά από το κτίριο όσο και σε πλάγιο χώρο όπου είναι στεγασμένος. Πρέπει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του ακινήτου είχε επιδείξει ο Δήμος Πατρέων, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση και έτσι το κτίριο ρημάζει.

Πάντως, δεν είναι το μοναδικό σημείο όπου απαγορεύεται η στάθμευση. Και στην παραλιακή ζώνη μεταξύ του μόλου και της εξόδου της Γούναρη έχει απαγορευτεί το παρκάρισμα, κάτι που όμως καταστρατηγείται συστηματικά από τους οδηγούς.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 6607641798768179122

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item