Ανατριχιαστικό το πόρισμα για το ΙΧ της Άννας Πολλάτου


Ήταν στις 17 Μαΐου του 2014 όταν η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα 31 της χρόνια. Επιτέλους, δύο χρόνια αργότερα, το πόρισμα με τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας, όπως αναφέρει και το sentragoal.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Άννας Πολλάτου, Γιάννης Μαρακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μετά από μακροχρόνια έρευνα έκανε τις ίδιες διαπιστώσεις με τους ανεξάρτητους πραγματογνώμονες της Τροχαίας.Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε «παντελής έλλειψη παθητικής ασφάλειας» και «το οποίο τελικά αποδείχτηκε πως με μία πολύ απλή σύγκρουση, που έγινε με πολύ λίγα χιλιόμετρα, ήταν μία ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού».

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το 2014, όταν η Άννα Πολλάτου κατευθυνόταν προς την Κεφαλονιά προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές. Τότε ήταν υποψήφιος ο αδερφός της. Ο κ. Μαρακάκης περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο το δυστύχημα:

«Προκλήθηκε μία σύγκρουση με ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα επίσης με λίγα χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μία σύγκρουση με την πλάτη το όχημα της Άννας. Και ενώ φορούσε ζώνη θα περίμενε κανείς να έχει μια φυσιολογική κατάληξη το αυτοκίνητο με υλικές ζημιές. Τελικώς, αυτό που συνέβη ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό και να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στη καμπίνα».


0 σχόλια