Ξέσπασμα Νίκου Αλέφαντου για τους ομοφυλόφιλους: «Την ξεφτίλισες την κοινωνία!»


Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαρτίου ο Νίκος Αλέφαντος και μεταξύ άλλων μίλησε για τους ομοφυλοφίλους και το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο γνωστός προπονητής με θητεία σε πολλές ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου ήταν πραγματικά ένας χείμαρρος, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει ό,τι μπορεί για να τον... συμμαζέψει.

«Αν πας με άνδρα ο οποίος είναι που...ς, θα γίνεις κι εσύ ανώμαλος. Αυτός που πάει με άνδρα... σχόλασες! Στο λέει ο Αλέφαντος, αποδεδειγμένα. Το ωραιότερο πράγμα στην ανθρωπότητα είναι ο άνδρας με τη γυναίκα. Ποια συμβίωση των ομοφυλοφίλων; Η μεγαλύτερη αλητεία που γίνεται! Είσαι στον πάνω όροφο με το παιδί σου και τη γυναίκα σου και θα βλέπεις στον κάτω όροφο δύο που έρχονται να φιλιούνται στο στόμα; Τι είναι αυτοί ρε; Ποια δικαιώματα ρε; Τρελός είσαι; Δεν μπορείς να βγαίνεις έξω από το σπίτι σου και να βλέπεις δύο άνδρες να φιλιούνται! Αν έβγαινα πρωθυπουργός, δρόμο αυτά! Έτσι πρέπει! Να πηγαίνεις να παντρεύεσαι; Την ξευτίλισες την κοινωνία! Δεν τους πειράζουμε, αλλά πρέπει να βγάλουμε νόμο να τους παντρεύουμε;» είπε ο Νίκος Αλέφαντος.


0 σχόλια