Ξεκίνησε η… αποκαθήλωση των supermarket «Βερόπουλος» - Αλλάζουν και τα καταστήματα στην Πάτρα

Ξεκίνησε η μετατροπή του δικτύου της Βερόπουλος σε My Market, με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος που προήλθε από την αναβάθμιση τόσο...


Ξεκίνησε η μετατροπή του δικτύου της Βερόπουλος σε My Market, με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος που προήλθε από την αναβάθμιση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων στην περιοχή της Ριζούπολης, στη Λεωφόρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των δικαιολογητικών, έως το τέλος Απριλίου, άλλα 14 καταστήματα σε Αττική και Πάτρα θα έχουν αλλάξει ταμπέλες, ενώ πέντε ακόμη θα βρίσκονται σε φάση ανακαίνισης.

Συνολικά για τις ενέργειες που αφορούν την αναμόρφωση του δικτύου των καταστημάτων της Βερόπουλος θα διατεθούν κεφάλαια ύψους 50 εκατ. ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι 120 καταστήματα θα ανακαινιστούν πλήρως.

Συνολικά και με βάση τις προβλέψεις της εταιρείας όλες οι διαδικασίες για την πλήρη ενσωμάτωση του δικτύου της Βερόπουλου στα πρότυπα της Metro θα ολοκληρωθούν σε διάστημα τριών ετών.

Ωστόσο, στο σχεδιασμό προβλέπεται η πρόσληψη περί των 1.000 νέων εργαζόμενων. Ταυτόχρονα, φέτος «τρέχουν» οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί που είχε προγραμματίσει η Metro, ανεξαρτήτως του deal με τη Βερόπουλος, οι οποίοι προβλέπουν τη λειτουργία 9-10 νέων σημείων λιανικής σε διάφορες περιοχές, όπως Χαλάνδρι, Ανάβυσσος, Μέγαρα, Αγρίνιο, Πρέβεζα, Θεσσαλονίκη, καθώς και δύο cash & carry ένα στη συμπρωτεύουσα και ένα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Παράλληλα, υλοποιείται πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και ανανέωσης των καταστημάτων με κεφάλαια της τάξεως των 4-5 εκατ. ευρώ.


Related

ΕΛΛΑΔΑ 5162425879754856480

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item