Ως τον «πιο hot καταζητούμενο» χαρακτηρίζουν τον Πατρινό Ανδρέα Κoτσά τα αθηναϊκά sites - Τον συγκρίνουν με τον Τζέρεμι Μικς


Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 30χρονου Κoτσά Ανδρέα που γεννήθηκε στην Πάτρα από την Αστυνομία για την υπόθεση της αρπαγής αλλοδαπής στην πλατεία Μεταξουργείου στην Αθήνα, προκάλεσε το ενδιαφέρον των αθηναϊκών sites, τα οποία τον χαρακτηρίζουν ως τον «πιο hot καταζητούμενο» χαρακτηρίζουν τον Πατρινό Ανδρέα Κoτσά συγκρίνοντάς τον με τον Τζέρεμι Μικς.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του athensvoice, που υπογράφει η Νατάσα Καρυστινού:

Πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν η αστυνομία των ΗΠΑ δημοσίευσε τις φωτογραφίες του συλληφθέντος Τζέρεμι Μικς, οι γυναίκες ανά την Υφήλιο έπαθαν αμόκ με την ομορφιά του. Πριν από λίγες ημέρες, απελευθερώθηκε και ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, έχοντας πλέον μπροστά του ανοικτό όλον τον νόμιμο δρόμο για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.


Χθες, η ελληνική αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 30χρονου Κoτσά Ανδρέα.

Ο 30χρονος, γιος του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας Κoτσά, γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα, αλλά η πορεία του στην Αθήνα πήρε άλλη τροπή. Από τις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και συνελήφθη ένας εκ των συνεργών του, έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης για αρπαγή 32χρονης γυναίκας από τον Άγιο Δομίνικο και για κλοπές.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούλιο, ο Κoτσάς μαζί με ακόμη τρεις άνδρες απήγαγαν από την πλατεία Μεταξουργείου την 32χρονη, την οποία οδήγησαν αρχικά σε διαμέρισμα της περιοχής και στη συνέχεια σε ισόγειο χώρο γκαράζ στην Αγία Παρασκευή. Μετά, ζήτησαν λύτρα από συγγενή της, προκειμένου να την απελευθερώσουν, ενώ λίγη αργότερα εκείνη κατάφερε να διαφύγει.
Στις 23 Φεβρουαρίου, η αστυνομία πραγματοποίησε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του συνεργού του Κoτσά, του συλληφθέντος Παύλου Καπάσσα, όπου και ανακάλυψαν ότι το γκαράζ του χρησιμοποιείτο ως χώρος φύλαξης-αποσυναρμολόγησης κλεμμένων μοτοσυκλετών καθώς και ως χώρος κράτησης της απαχθείσας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση, της αρπαγής και της παράνομης οπλοκατοχής.

Αν και ο 30χρονος θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τα masculine χαρακτηριστικά του, τη γυμνασμένη του κορμοστασιά και το καλοσχηματισμένο πρόσωπό του. Λίγο το μούσι να πάρει και είναι έτοιμος για τις πασαρέλες.

Μάλλον, ο Τζέρεμι Μικς βρήκε τον Έλληνα αντίπαλό του… Τώρα δεν μένει παρά να τον βρει και η Ελληνική Αστυνομία. Ό

Πηγή: thebest

0 σχόλια