Βίντεο-σοκ: Ρώσοι αστυνομικοί ρίχνουν κάτω τη γυναίκα με το κομμένο κεφάλι παιδιού στα χέρια


Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στη Μόσχα, με μια γυναίκα να κρατά το κεφάλι ενός παιδιού και να απειλεί να ανατιναχθεί.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η γυναίκα είναι η νταντά του παιδιού, που λίγο πριν το είχε αποκεφαλίσει και κατόπιν είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα που το κρατούσε.

Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε «Allahu Akbar». Μετά τον φόνο, η γυναίκα πήγε κοντά στον σταθμό του Μετρό Oktyabrskoye Pole και εκεί τη σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι του θύματος από την τσάντα της και φώναζε πως είχε σκοτώσει το παιδί.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τη συλλάβουν χωρίς να συμβεί κάποια έκρηξη και το περιστατικό έλαβε τέλος.

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειοδυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια, ενώ η νταντά ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα και είναι 39 ετών. Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Δείτε το σκληρό βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης:
0 σχόλια