Τριαντάφυλλος, Ζήνα, Σαμπάνης, Ιωαννίδης τις επόμενες μέρες στην Πάτρα


Μία καλλιτεχνική άφιξη – έκπληξη θα επιφυλάξει στο κοινό, το Disco Room, στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 καθώς στο αγαπημένο Πατρινό στέκι διασκέδασης θα έρθει για μία live μουσική εμφάνιση ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση με νέα τραγούδια όπως τα «Μα τι φαντάστηκα» και «Δεν παίζει τίποτα» αλλά και το κομμάτι «Αδρεναλίνη» σε μουσική – στίχους του Γιάννη Φατούρου.

Ήταν τέλη του 1996 και παντού σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις άρχισε να εμφανίζεται και να ακούγεται πολύ ένας νεαρός, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής με μακρύ σγουρό μαλλί, που «τρέλανε» την νεολαία και κυρίως τα νεαρά κορίτσια.

Ήταν ο Ροδίτης στην καταγωγή Τριαντάφυλλος ο οποίος πρωτοκυκλοφόρησε το πολύ εμπορικό, όπως αποδείχτηκε, cd single “Βλέπω κάτι όνειρα”, με τρία τραγούδια, το ομότιτλο, το “Προτιμώ” και το “Διάλεξε”. Με παραγωγό τον Γιάννη Δουλάμη και σε συνεργασία με τον συνθέτη Κωνσταντίνο Παντζή και την στιχουργό Εύη Δρούτσα, η επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα για τον Τριαντάφυλλο ήρθε γρήγορα.

Τους επόμενους μήνες ακολούθησε και ο ολοκληρωμένος πρώτος προσωπικός δίσκος του με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες όπως τα κομμάτια “Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο”, “Σε ποιά παρηγοριά”, “Κράτα με”, “Σε 2 λεπτά”.

Εκτός από τον Τριαντάφυλλο που θα εμφανιστεί live μετά τις 23.00 αυτή την Παρασκευή στο Disco Room, στην Πάτρα αυτές τις μέρες έχουμε κι άλλες αφίξεις μουσικών καλλιτεχνών, σύμφωνα με το thebest. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2/4 που έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί live η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έχει βγάλει και νέα κομμάτια – επιτυχίες όπως το «Μια Μέρα» και το «Έλα γρήγορα».

Ακόμα ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης θα είναι στην Πάτρα την Κυριακή 3 Απριλίου, μετά τις 22.00 για μία live εμφάνιση στο Romeo στο Προάστιο και στις 6 Απριλίου στις 21.30, σε γνωστή μουσική σκηνή στο κέντρο της Πάτρας θα έρθει μαζί με 4 μουσικούς ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.


0 σχόλια