Τραγικό τέλος για την αγνοουμένη σολίστ: Βρέθηκε νεκρή στο δάσος Καισαριανής


Νεκρή στο δάσος της Καισαριανής εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η 51χρονη σολίστ της Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής, Ελισάβετ Σέφερ, η οποία αγνοείτο από την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Διερχόμενος πολίτης είδε τη σορό της και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, η σορός της μουσικού δεν φέρει ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Η νεκροψία - νεκροτομή θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου της σολίστ.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με κομμένες τις φλέβες.

"Δυστυχώς είναι νεκρή. Βρέθηκε το πρωί από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις αρχές. Περιμένουμε τώρα να δούμε τι έγινε. Θα μας πει ο ιατροδικαστής τι έχει γίνει. Θα δούμε αν είναι αυτοχειρία ή έγκλημα και επίσης θα φανεί αν έγινε από την πρώτη ημέρα εξαφάνισής της ή αργότερα. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα", λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γρηγόρης Ποντικάκης στο protothema.

Η Ελισάβετ Σέφερ ήταν μια από τις πιο σημαντικές μουσικούς της κλασσικής μουσικής και αγνοείτο από την περασμένη Παρασκευή.

Η σολίστ της καμεράτα είχε καταγωγή από την Γερμανία και είχε παντρευτεί Έλληνα, ενώ στη χώρα μας ζούσε παρά πολλά χρόνια. Από το 1991 είναι μόνιμο μέλος της Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, με την οποία είχε εμφανιστεί και σαν σολίστας. Παράλληλα με την ορχηστρική της δραστηριότητα εμφανίστηκε σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.


0 σχόλια