Το ξέσπασμα του Μπογδάνου: "Θα σας γ@@@@ω όλους. Οι μ@λ@@ίες θα πληρώνονται"


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι έξαλλος με δημοσιεύματα που αναφερόταν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Υπήρξε δημοσίευμα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα, που αμφισβητούσε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Πιστεύεις ότι το ποτήρι ξεχείλισε;

«Οι μ@λ@κίες θα πληρώνονται, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, τελικά. Στην αρχή έλεγα «απαξιώ», μετά «δεν γαμ…»,ύστερα όμως αυτό γίνεται φθοροποιό. Οπότε, κάποια ημέρα είπα «θα σας γ… όλους». Αυτό το δημοσίευμα με ξεπέρασε, η αγωγή έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη. Την περίοδο του δημοψηφίσματος δεχόμουν απειλές όπως π.χ. ότι θα με βρουν και θα με σφάζουν. Και αυτό το έκαναν επωνύμως στο facebook. Αποφάσισα ότι αυτοί θα χάσουν ό,τι τους άφησε η μανούλα τους και θα πάνε όλα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είμαι πολύ θυμωμένος.»

Ακόμη μιλώντας στην εφημερίδα πρώτο θέμα αναφέρθηκε στην σχέση του με την νεαρή δημοσιογράφο, Ελένη Καρβελά.

«Το ότι δεν είναι δημοσιογράφος. Όταν τη γνώρισα, το πρώτο πράγμα που την ρώτησα ήταν «θέλετε να γίνετε δημοσιογράφος» και η απάντηση της ήταν: «Οχι, αυτό δεν θα μου άρεσε καθόλου». Εκεί αποφάσισα να τη φλερτάρω. Εχω καεί στον χυλό, έχω κακό προηγούμενο. Ως εκ τούτου δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που με αντιμετωπίζει ως όχημα. Όσο χαρούμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος και αν είσαι, μεγαλώνοντας γίνεσαι πιο υποψιασμένος. Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι, είναι ένα αυθεντικά σέξι κορίτσι».


0 σχόλια