Το ξέσπασμα της Πωλίνας Γκιωνάκη: «Ο πατέρας μου με είχε στενοχωρήσει χιλιάδες φορές»


Άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον πατέρα της, τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Γκιωνάκη, αποκάλυψε η Πωλίνα Γκιωνάκη, σε μία απ΄τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

-Θα ήταν ευχαριστημένος ο πατέρας σας αν ζούσε και έβλεπε όλα αυτά που έχετε κάνει ή ήταν αυστηρός μαζί σας;

« Λυπηρός ήταν, αλλά πιστεύω ότι για την παράσταση που κάνω φέτος θα ήταν πολύ περήφανος.»

- Έχετε κρατήσει στιγμές που ίσως ο πατέρας σας, σας έχει στεναχωρήσει ή πληγώσει;

«Χιλιάδες φορές.» δήλωσε στο περιοδικό Hello.

- Συνήθως για ποια πράγματα σας στεναχωρούσε;

«Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει παράπονο από τον γονιό του. Και τον γιο μου αν ρωτήσεις, κάτι θα βρει να σου πει, αν κι εγώ θεωρώ πως έκανα ό,τι μπορούσα. Δε γεννιόμαστε ούτε μας διδάσκει κανείς πώς να είσαι σωστή μητέρα και ο ίσιος πατέρας. Το ένστικτο μας, μας οδηγεί. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά έχουν παράπονα, μέσα σε αυτά είμαι κι εγώ.»

- Έχετε μια τρυφερή στιγμή να μας διηγηθείτε με τον πατέρα σας;

«Δε θα την έλεγα τρυφερή, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα σκεφτεί, "Αχ, Θεέ μου, πόσο με αγαπάει". Παίζαμε μαζί στο θέατρο «Μπρόντγουεϊ» και μάλιστα ήταν η τελευταία χρονιά που έπαιξε. Τότε η σκηνή ήταν κυκλική και ο τεχνικός έκανε ένα λάθος και τη γύρισε ανάποδα, Οπότε, άρχισαν να πέφτουν δοκάρια κι εγώ ήμουν στη σκηνή. Φαντάστηκαν ότι θα έχω φύγει ή πως θα έχει κλείσει η αυλαία. Όμως, εγώ έμεινα και συνέχισα να παίζω. Υπήρξε μια αναστάτωση που ακούστηκε στο καμαρίνι του. Βλέπω, λοιπόν, ξαφνικά τον πατέρα μου να έχει κατέβει στην πλατεία για να δει τι συμβαίνει. Αυτό ήταν για μένα μια στιγμή που έχει γράφει ιδιαίτερα στην ψυχή μου.»


0 σχόλια