Το νέο χαρακτηριστικό του Gmail που θα μας βοηθήσει να απαντάμε πιο γρήγορα στα μηνύματα


Ένα νέο χαρακτηριστικό στο Gmail, αποφάσισε να προσθέσει η Google. Πρόκειται για το Smart Reply, το οποίο λειτουργεί από την Τρίτη για όσους χρησιμοποιούν το εν λόγω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα σε τρείς προκαθορισμένες απαντήσεις, τις οποίες μπορούν και να τις επεξεργαστούν εάν θέλουν προκειμένου να γίνουν πιο αληθοφανής και να γλιτώνουν αρκετό χρόνο.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που κυκλοφόρησε η Google στα κινητά το Νοέμβριο. Μάλιστα, η τεχνολογική εταιρεία αναφέρει ότι ήδη το 10% των κινητών απαντήσεων αποστέλλονται μέσω του Smart Reply.

To συγκεκριμένο πρόγραμμα εξετάζει με την πάροδο του χρόνου τα δεδομένα των μηνυμάτων σας, έτσι ώστε να προσαρμόσει τις απαντήσεις ανάλογα με το χαρακτήρα της γραφής σας.

Σημειώνεται ότι το νέο χαρακτηριστικό της Google δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλους, καθώς οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Inbox από την εφαρμογή του Gmail προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην επιλογή του Smart Reply.


0 σχόλια