Το νέο εμπορικό κατάστημα που ανοίγει στην Αγίου Νικολάου της Πάτρας


Μετά τη Nike και Adidas άλλο ένα πολυκατάστημα αθλητικών ειδών ετοιμάζεται να ανοίξει στην Αγίου Νικολάου. Ο λόγος για την ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport που ήδη ετοιμάζεται πυρετωδώς, για να ανοίξει μέσα στην άνοιξη.

Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση, καταρχήν λόγω της μεγάλης έκτασης του κτηρίου, το οποίο στέγαζε παλιότερα το κατάστημα Springfield.

Τα καταστήματα Cosmos sport ξεκίνησαν από την Κρήτη και επεκτάθηκαν στην πρωτεύουσα. Πλέον ανοίγονται και σε άλλες αγορές σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως και η Πάτρα. Μόνο στην Κρήτη και την Αθήνα η αλυσίδα μετρά 18 καταστήματα, ενώ διαθέτει και διαδικτυακό τόπο για online αγορές και όχι μόνο.

Η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ είναι μια Eλληνική – Οικογενειακή - εταιρία που δραστηριoποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών.

Στο χαρτοφυλάκιο της έχει τα καταστήματα υπό την εμπορική ονομασία Cosmos Sport (Αθήνα και Κρήτη), Cosmos Sport #urban (Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης), adidas stores Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά), Lee jeans store (Ηράκλειο Κρήτης), BODYTALK (Ηράκλειο Κρήτης), Sportsfactory Outlet (Ηράκλειο Κρήτης).

Tο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.cosmossport.gr, έχει βραβευθεί για δύο συνεχή έτη σαν το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στη χώρα με e-volution awards (θεσμός όπου βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα).

Από το 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία ενός νέου concept sneaker shop in a shop καταστημάτων μέσα στα Cosmos Sport #urban καταστήματα, όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει exclusive και limited edition sneaker shoes.

To 2015, το sportsfactory.gr, το μεγαλύτερο online αθλητικό outlet, προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας ενώ τον Οκτώβριο του 2015 το Sportsfactory έγινε και φυσικό κατάστημα (Ηράκλειο Κρήτης).

Το cosmossport.gr βραβεύθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με e-volution award

Γιάννης Πομώνης

0 σχόλια