Θρίλερ για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη


Σε θρίλερ εξελίσσεται το ποιος οδηγούσε το τζιπ με το οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Οι πυροσβέστες στις καταθέσεις τους αναφέρουν ότι στη θέση του οδηγού ήταν άνδρας. Τοποθετούν έτσι στη θέση του οδηγού τον Παντελή Παντελίδη. Χαρακτηριστικά περιγράφουν ότι από τη θέση του οδηγού ανέσυραν “άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα βαριά τραύματα”, αναφέρει το newsit.

Ωστόσο τα στοιχεία των πραγματογνωμόνων δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν εννέα εκατοστά πιο μπροστά από εκείνο του συνοδηγού προβληματίζει.

Βέβαιο είναι ότι τόσο ο Παντελής Παντελίδης, όσο και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ δεν άνοιξαν και οι αερόσακοι που θα τους προστάτευαν.

Το σενάριο της μετακίνησης των σωμάτων των θυμάτων του μοιραίου τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου επανέρχεται από κάποιους.

Εκείνο που πιθανότατα θα αποδείξει τη θέση του κάθε ατόμου μέσα στο τζιπ θα είναι τα αποτελέσματα του DNA, και κυρίως όπως επισημαίνουν οι ειδική το DNA στο χειρόφρενο του αυτοκινήτου.

Εκείνο στο οποίο φαίνεται ότι συνηγορούν όλοι είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, πως ήταν πέντε τα σίδερα που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου και προκάλεσαν τα σοβαρά τραύματα.


0 σχόλια