Τα ...περίεργα μαγιό που λανσάρουν τα Marks&Spencer


Μετά τους Dolce & Gabbana που λάνσαραν τις δικές τους μπούργκες, τώρα και τα Marks & Spencer λανσάρουν τα δικά τους... μπουργκίνι, ειδικά, ολόσωμα μαγιό για μουσουλμάνες!

Τα δυο σχέδια μπουργκίνι της εταιρίας πωλούνται αντί 50 λιρών. Τα μπουργκίνι είναι μαγιό που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι με μόνη εξαίρεση το πρόσωπο. Κατασκευάζονται από ελαφρύ ύφασμα έτσι ώστε να μπορούν οι γυναίκες που τα φορούν να κολυμπούν με άνεση.

Τα Marks & Spencer έχουν καταστήματα στο Ντουμπά και στη Λιβύη όπου και τα τελευταία τρία χρόνια πωλούν τα μπουργκίνι τους. Από φέτος, όμως, τα μπουργκίνι είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του βρετανικού ηλεκτρονικού καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ρούχων και σύντομα στο κατάστημά τους στο κέντρο του Λονδίνου.Οπως σημειώνουν, πάντως, οι υπεύθυνοι, τα μπουργκίνι εκτός από τις μουσουλμάνες μπορεί να γίνουν το αγαπημένο μαγιό για τις γυναίκες που δεν θέλουν να εκτίθενται καθόλου στον ήλιο.

Στο Λονδίνο, όπου η μουσουλμανική κοινότητα συνεχώς αυξάνεται, πριν λίγο καιρό άνοιξε ένα μαγαζί που πουλά ρούχα αποκλειστικά για μουσουλμάνες, ενώ μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και αλυσίδες καταστημάτων ρούχων λανσάρουν τις δικές τους σειρές, όπως οι Dolce & Gabbana, η DKNY, τα Mango, η Uniqlo, αλλά και τα H&M.0 σχόλια