Τα δάκρυα της Kate Winslet για το πρώτο Όσκαρ του Leonardo DiCaprio


Το ήθελε χρόνια τώρα και επιτέλους το πήρε! Στην 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ ο Leonardo Di Caprio κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία «The Revenant», επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που φέτος τον ήθελαν φαβορί, αναφέρει το govastileto.

Ο ηθοποιός όταν άκουσε το όνομά του, ανέβηκε στη σκηνή να πάρει το πρώτο του Όσκαρ και φυσικά να ευχαριστήσει αυτούς που έπρεπε. Η άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του στον Τιτανικό, Kate Winslet ξέσπασε σε δάκρυα, ακούγοντας το όνομα του καλού της φίλου ενώ παρέμεινε συγκινημένη και την ώρα που ο ηθοποιός μιλούσε στον κόσμο.

Μεταξύ άλλων ο Leo γνωστός για τις δράσεις του σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος τόνισε πως: «Η παραγωγή της ταινίας έπρεπε να μετακινηθεί στο νότιο άκρο του πλανήτη για να βρει χιόνι. Η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική και συμβαίνει τώρα. Είναι η πιο άμεση απειλή που αντιμετωπίζουν όλα τα είδη ζωής και είναι ανάγκη να δουλέψουμε συλλογικά. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο, που δεν υποστηρίζουν τις μεγάλες εταιρίες που μολύνουν το περιβάλλον, αλλά μιλούν για την προστασία όλης της ανθρωπότητας».
0 σχόλια