Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας, για το καρναβάλι


Στο 100% βρίσκεται η πληρότητα αυτή την στιγμή στην αχαϊκή πρωτεύουσα για το καρναβάλι το οποίο κορυφώνεται την ερχόμενη Κυριακή. Το thebest μίλησε με τον επιμελητηριακό σύμβουλο και υπεύθυνο για θέματα τουρισμού Νίκο Παπαλέξη ο οποίος μας εξήγησε εκτός των άλλων τους λόγους που προκαλούν αυτά τα νούμερα στην επισκεψιμότητα στο φετινό καρναβάλι. Έτσι όπως καταγράφεται και από τα ξενοδοχεία της πόλης και περιμετρικά αυτής.

"Οι tour operators δούλεψαν περισσότερο τις εκδρομές εσωτερικού. Οι οποίες εξάλλου λόγω της αβεβαιότητας των ημερών και του γενικότερου κλίματος στην ευρώπη έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από εκείνες του εξωτερικού", εξηγεί ο κ. Παπαλέξης.

"Ναι 100% πληρότητα, αλλά για ένα διήμερο με το ζόρι", σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Πάτρας, Ηλία Μεντζελόπουλο. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την επισκεψιμότητα στο Πατρινό Καρναβάλι κι αυτό γιατί η παραμονή στα ξενοδοχεία της πόλης αφορά σε το πολύ δυο ημέρες ενώ την ίδια στιγμή οι τιμές παραμένουν σε πολύ καλό επίπεδο.

Γιάννης Πομώνης

0 σχόλια