Σοκ στην οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη: Τραυματισμένη η μητέρα του, νεκρή η θεία του μετά από τροχαίο


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οδηγός ήταν η 65χρονη μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη και συνοδηγός η 60χρονη ξαδέλφη της.

Το γαλάζιο Citroen C3, κινούνταν προς την Στυλίδα. Το άλλο όχημα, είχε βγει από τν αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά Εθνική οδό.

Από το άλλο όχημα τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ χρειάστηκαν αρκετή ώρα και μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τη μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη, η οποία όμως στάθηκε τυχερή και δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.


Ο Απόστολος Γκλέτσος, Δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε στην κάμερα του LamiaReport για το συγκεκριμένο δρόμο και απηύθυνε έκκληση για να αλλάξει η σήμανση.

“Τα αποτελέσματα του δρόμου, τα αποτελέσματα από τα υψηλά διόδια… Είπαμε να φτιαχτεί το πέταλο για να μην υπάρχουν ατυχήματα και στο σημείο που μιλάμε είναι το δεύτερο. Το πρώτο ήταν παρατρίχα μοιραίο, το δεύτερο είναι πάρα πολύ σοβαρό… Υπάρχει σε αυτό το σημείο ένα STOP που θα έπρεπε να είναι από την άλλη πλευρά. Μέσα σε 13 ημέρες έχουμε δύο πολύ σοβαρά τροχαία», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια σημείωσε: «Βρισκόμαστε απροστάτευτοι. Εγώ σήμερα δε θα περιμένω τις μελέτες και θα αλλάξω τη σήμανση. (…) Προσοχή προσοχή! Δε μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση.

Την Παρασκευή καλώ όλους τους κατοίκους της Στυλίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας, όλους που περνάνε από εδώ, να κάνουμε μια διαμαρτυρία να προσπαθήσουμε να γίνουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες για να αλλάξει η σήμανση. Δε ζητάμε κάτι τρομερό. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Παρακαλούμε πολύ να αλλάξει η σήμανση».


0 σχόλια