Σάρωσε η "Ζωούπολη" της Disney στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο


Άρεσε πολύ στις ΗΠΑ όπως έδειξε η εξαιρετική πορεία της στο box office το περασμένο τριήμερο 4-6 Μαρτίου 2016, η νέα παιδική ταινία animation του στούντιο της Ντίσνει, «Ζωούπολη» καταφέρνοντας να έρθει 1η σε εισπράξεις με 73 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το σάιτ boxofficemojo.com ενώ το ίδιο θαυμάσια τα πήγε και στον υπόλοιπο κόσμο με πάνω από 158 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, θα συνεργαστεί ακόμα και με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού, για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Η σκηνοθεσία του φιλμ που πέτυχε το καλύτερο εμπορικό άνοιγμα ταινίας της Ντίσνει στην ιστορία της και το 9ο καλύτερο άνοιγμα για ταινία animation όλων των εποχών, είναι των Ριτς Μουρ και Τζάρεντ Μπους. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.Είδος: Animation Έγχρωμη
Διάρκεια: 108'
Παραγωγή: Αμερικανική
Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Αξιολόγηση IMDb: 8,4/10


0 σχόλια