Πάνος Σόμπολος: Οι εκδοχές του για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη - Τί ανέφερε για την υπόθεση του Άλεξ


Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την εξιχνίαση του εγκλήματος και όχι άδικα καθώς επί 40 χρόνια καλύπτει με το ρεπορτάζ του εγκλήματα που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Έχοντας δει και έχοντας ακούσει τόσα θα περίμενε κανείς από το στόμα του τα πιο απίθανα σενάρια για την έκβαση μιας ιστορίας. Ο Πάνος Σόμπολος όμως είναι ρεαλιστής και αρνείται να πλάθει σενάρια για να προκαλέσει εντύπωση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο YouWeekly μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις του με την αστυνομία, τη δική του εκδοχή στην υπόθεση του μικρού Άλεξ καθώς επίσης και για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

Οι σχέσεις του με την αστυνομία ήταν άριστες καθώς τους υποστήριζε αρκεί να μην ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιο περιστατικό διαφθοράς: «Με τη διαφθορά δεν τα πήγα ποτέ καλά , βγαίνω εκτός εαυτού με τους εκβιασμούς, ’’φτιάχνομαι’’ και ορμάω σε όποιον τολμήσει να με εκβιάσει, δεν μπορεί να με συγκρατήσει κανείς», αποκαλύπτει ο Πάνος Σόμπολος. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση του Άλεξ και τη δική του άποψη σε όσα λέγονται για το αν ο μικρός ζει απαντάει: «Όχι, δεν ζει, έτσι λένε αλλά δεν ισχύει. Η δολοφονία του Άλεξ δεν έγινε από πρόθεση, τα πέντε παιδιά δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν, του έβαλαν τρικλοποδιά, χτύπησε το κεφάλι του σε σκαλιά και έμεινε στον τόπο, κανένας στη συνέχεια δεν έμαθε τι απέγινε το πτώμα του. Εμείς οι Έλληνες είμαστε και λίγο φαντασιόπληκτοι, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας οργιάζουν και ρέπουμε στην ανθρωποφαγία, ο καθένας μπορεί να πλάσει το δικό του σενάριο για να κάνει εντύπωση».

Τέλος, σχετικά με το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη ο Πάνος Σόμπολος, ανέφερε: «Δεν ασχολήθηκα πολύ αλλά θεωρώ ότι είναι ένα κοινό τροχαίο και όταν καταλαγιάσει όλος αυτός ο θόρυβος, θα το θυμηθείς ότι οι λόγοι του δυστυχήματος είναι τρεις: 1. Πρέπει να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα 2.Μπορεί και να τον πήρε ο ύπνος γιατί δεν πάτησε καθόλου φρένο αφού δεν είχε αντανακλαστικά και 3.Πρέπει να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα. Περιμένουμε τις μαρτυρίες από τις κοπέλες μήπως διαλευκανθεί το μυστήριο».


0 σχόλια