Ο Γολγοθάς της Άβας Γαλανοπούλου συνεχίζεται: «Προσπαθώ να δικαιωθώ»


Στα δικαστήρια του Βόλου μαζί με τον δικηγόρο της βρέθηκε πρόσφατα η Άβα Γαλανοπούλου προκειμένου να δώσει στην ανακρίτρια περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της, που την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά.

Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε το 2011 τον πρώην σύντροφό της, Βολιώτη επαγγελματία, πως την εξαπάτησε και ενώ εκείνη του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεψε ποτέ (σ.σ λέγεται ότι το ποσό αυτό φτάνει τα 500.000 ευρώ). Αυτή η ιστορία της στοίχισε πολύ, ωστόσο η ίδια κατάφερε μετά από την περίοδο ανορεξίας που πέρασε να σταθεί στα πόδια της και να επανέλθει στα κιλά της.

«Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω έναν... γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα.» δήλωσε η ηθοποιός στη Realnews και αποκάλυψε πως: «Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες αγγελοί μου!».

Ζουν μαζί στο διώροφο σπίτι τους στο Παγκράτι και η Άβα λατρεύει να παίζει με τις ανιψιές της που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά της, αν και η ίδια διαφωνεί λέγοντάς τους: «δεν βλέπετε πώς έγινε ο χώρος πια;».


0 σχόλια