"Νταντά αμέσου δράσεως": Το reunion του καστ που έγινε viral


Δεκαεφτά χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς “Νταντά Αμέσου Δράσεως”, η οποία χάρισε απλόχερα το γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό στα '90s και τις προηγούμενες ημέρες.

Αφορμή για το πρώτο ανεπίσημο reunion στάθηκαν τα 83α γενέθλια της Ρενέ Τέιλορ, η οποία έπαιζε τη Σίλβια, τη μητέρα της Νταντάς “Φραν”. Η οποία κάλεσε στο πάρτι τόσο την τηλεοπτική της κόρη όσο και τον τηλεοπτικό γαμπρό της, “κύριο Σέφιλντ” και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Δύο φωτογραφίες όπου ποζάρουν και οι τρεις τους ανέβασε στο προφίλ του στο Twitter ο Τσαρλς Σόνεσι, ο οποίος έπαιζε τον κύριο Σέφιλντ, γράφοντας: “Ένα βράδυ με την πεθερά μου! Χρόνια πολλά, Ρενέ!”Επίσης ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με την “Νταντά” Φραν Ντρέσερ όπου ποζάρουν οι δύο τους χαμογελαστοί.


Περιττό να αναφέρουμε ότι και οι τρεις φωτογραφίες δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και να τρελάνουν τα social media.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι το ένα και μοναδικό επίσημο reunion των πρωταγωνιστών της σειράς είχε προβληθεί σχεδόν δώδεκα χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2004.


0 σχόλια