«Ναυάγησαν» οι προσπάθειες για εξωδικαστικό συμβιβασμό σε Λιάγκα-Σπυροπούλου


Οι προσπάθειες που έκαναν και οι δύο πλευρές για εξωδικαστικό συμβιβασμό «ναυάγησαν» και τώρα Γιώργος Λιάγκας και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όταν ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «κοριτσάκι» για την παρουσιάστρια και, κυρίως, η αναφορά του σε σωματοφύλακες της παρουσιάστριας, τους οποίους «πληρώνει τρίτο πρόσωπο»!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε καταθέτοντας αγωγή, στην οποία τον κατηγορεί για «χυδαίους υπαινιγμούς» και «λασπολογία». Μάλιστα, η οικοδέσποινα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» διεκδικούσε αρχικά αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ, τόσο από τον παρουσιαστή όσο και από την πανελίστρια της εκπομπής Σάσα Σταμάτη. Στη συνέχεια, περιόρισε την απαίτησή της στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο.

Όπως ανέφερε στην αγωγή της, ο δημοσιογράφος «την παρουσίασε προς το πολυπληθές τηλεοπτικό κοινό του (...) ως δήθεν πρόσωπο χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες, που κατ' ουσία "ξεπουλιέται", "εξαγοράζεται", όντας τίποτα παραπάνω από ένα... "κοριτσάκι" που καταδέχεται να το "πληρώνουν"», τόνιζε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Με τους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλοίωσε τη δημόσια εικόνα μου και με μείωσε μπροστά στα μάτια του κοινού. (...) Η ψευδής εικόνα που ο εναγόμενος πρόβαλε είναι αυτή ενός υπερφίαλου, κακομαθημένου και κατ' ουσία μειωμένης ηθικής "κοριτσιού" που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards».


0 σχόλια