Κρίσιμες ώρες για το Mega

Εν αναμονή εξελίξεων στο MEGA οι οποίες όμως δεν παρακολουθούνται μόνο από τα πρόσωπα του σταθμού αλλά και γενικότερα, αφού το μέλλον το...


Εν αναμονή εξελίξεων στο MEGA οι οποίες όμως δεν παρακολουθούνται μόνο από τα πρόσωπα του σταθμού αλλά και γενικότερα, αφού το μέλλον του σταθμού της Μεσογείων θα προκαλέσει ευρύτερα αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Σήμερα πάντως, σύμφωνα με το newsit, θα πρέπει να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ουδείς γνωρίζει ακόμα με σιγουριά ποιοι από τους μετόχους θα συμμετέχουν σε αυτήν ή αν τελικά μπουν κι άλλοι «παίκτες» στο κανάλι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις προκειμένου να επέλθει συμφωνία, αλλά το «αγκάθι» φαίνεται ότι αφορά το πού θα διατεθούν τα χρήματα αν και εφόσον αποφασιστεί η συμμετοχή όλων των μετόχων στην αύξηση, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές προβλέπονται νέες είσοδοι στη μετοχική σύνθεση αλλά και αλλαγές στην ηγετική «πυραμίδα» του.

Παράλληλα τις εξελίξεις στο MEGA-λο κανάλι παρακολουθούν όχι μόνο οι… μόνιμοι «κάτοικοί» του αλλά και πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με το σταθμό και ευελπιστούν στην άμεση αποκατάσταση της κρίσιμης κατάστασης, ενώ με ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων παρακολουθούν και από τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Οι επόμενες ημέρες λοιπόν θα κρίνουν πολλά από όσα συμβούν στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα την περίοδο που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει το διαγωνισμό για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες…!


Related

ΕΛΛΑΔΑ 6825672481133204706

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item