ΗΠΑ: Συνελήφθη 37χρονος που δεν είχε επιστρέψει ταινία στο βίντεο κλαμπ από το 2001


Ένας 37χρονος άνδρας συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε την κόρη του από το σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα, επειδή είχε ξεχάσει να επιστρέψει στο βίντεο κλάμπ μια ταινία σε VHS που είχε νοικιάσει το 2001.

Ο 37χρονος James Meyers, δημοσίευσε video στο κανάλι του στο YouTube, στο οποίο περιγράφει την στιγμή που τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για ένα σπασμένο πίσω φανάρι. Όμως στη συνέχεια τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί το 2002, επειδή δεν είχε επιστρέψει την ταινία Freddy Got Fingered στο κατάστημα από το οποίο την είχε ενοικιάσει στο Kannapolis. Ο Meyers είπε ότι αρχικά σκέφτηκε πως ο αξιωματικός αστειευόταν.Του επετράπη να πάει την κόρη του στο σπίτι και στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Το κατάστημα ενοικίασης έχει κλείσει από τότε, αλλά στον Meyers δόθηκε ημερομηνία για τη δίκη του, η 27η Απριλίου. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόστιμο μέχρι και 200 δολάρια, αν καταδικαστεί.


Μάλιστα, το νέο μαθεύτηκε και ευρύτερα και ο Tom Green, ο οποίος πρωταγωνίστησε και έγραψε το Freddy Got Fingered, είπε ότι θα βοηθήσει Meyers οικονομικά, σε περίπτωση που του επιβληθεί το πρόστιμο.


0 σχόλια