Η Πατρινή γιατρός που πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάση


Η 24χρονη Πατρινή Αφροδίτη Αδάμη που σπόυδασε Ιατρική αλλά πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς), ωστόσο επέλεξε να αφήσει τους ψυχρούς θαλάμους των νοσοκομείων και τα κρεβάτια των ασθενών και... προτίμησε άλλα. Πιο καυτά!

«Στα δώδεκα μου είδα πρώτη φορά ερωτική ταινία και κάτι μου έκανε. Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 19 μου. Με το αγόρι μου είχαμε γράψει σε κάμερα sex tape και αποφασίσαμε να το στείλουμε στο Σειρηνάκη, ο οποίος ξετρελάθηκε με το ταλέντο μου.

Το πορνό είναι για μένα τέχνη. Δεν το έκανα για τα λεφτά. Εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα γιατί μου άρεσε. Πρέπει να έχεις ταλέντο για να κάνεις τέτοιες ταινίες. Από την ιατρική έχω μάθει να είμαι εξοικειωμένη με το ανθρώπινο σώμα.Είναι λίγο άβολο να σε βλέπουν αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Δουλειά είναι» απάντησε και κατέληξε: «Θέλω να πω σε όλους ότι το σεξ δεν είναι κακό πράγμα» αναφέρει χαρακτηριστικά η 24χρονη.
0 σχόλια