Η μους σοκολάτας από την Αργυρώ που θα σας... αδυνατίσει!


Η συνταγή είναι από το βιβλίο της Αργυρώς “ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΓΛΥΚΕΣ & ΑΛΜΥΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ”, που περιλαμβάνει 15 πεντανόστιμες συνταγές από ντολμαδάκια και γίγαντες μέχρι black forest και cupcakes στη νηστίσιμη εκδοχή τους.

ΥΛΙΚΑ:
3 πολύ ώριμα και μαλακά αβοκάντο
κομμένα σε κομμάτια
2/3 φλ. κακάο σκόνη
2/3 φλ. μέλι ανθέων
1/2 φλ. γάλα καρύδας
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Είναι πολύ βασικό τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα και πολύ μαλακά, ώστε η μους να έχει βελούδινη υφή. Αλλιώς δεν θα λιώσει ομοιόμορφα.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.
3. Ισομοιράζουμε σε ψηλά ποτήρια. Σερβίρεται αμέσως ή, ακόμα πιο δροσερή, από το ψυγείο.


ΜΕΡΙΔΕΣ 6
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5’


0 σχόλια