Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει μόνο την μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού την Κυριακή


Στην τελική ευθεία μπαίνει το Πατρινό Καρναβάλι 2016 και ήδη όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση/δελτίο Τύπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», ορίστηκαν οι παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2 την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 16.00 το απόγευμα.

Οι παρουσιαστές θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Παύλος Σούλης.

Η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσσα Τραγουστή επανέρχεται δυναμικά στο χώρο των παρουσιάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού μετά το 2009 όπου, μετά την τελευταία της τηλεοπτική παρουσίαση, σταμάτησε οικειοθελώς. Πρόκειται για έναν χώρο δράσης που η Νατάσσα Τραγουστή έχει ξεχωριστή εμπειρία αφού κρατά βαθιά στην ψυχή της την παρακαταθήκη, που έλαβε στο πλευρό του αείμνηστου Άλκη Στέα ως συμπαρουσιάστριά του.

Φέτος μετά την παρουσίαση της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις από την ΕΡΑ Πάτρας 92,5 των θεμάτων και των οδηγιών αλλά και τις παρουσιάσεις της Φάσης Πλατείας και της Παντομίμας του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, η Νατάσσα Τραγουστή θα παρουσιάσει, εκτός από την Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής για την ΕΡΤ 2 και την Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού, που θα μεταδοθεί από τα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 21.00 το βράδυ, στο Μόλο της Αγίου Νικολάου καθώς και την Απονομή των Βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 στην «Αίγλη» της Veso Mare την Καθαρή Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 19.00.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της Νατάσσας Τραγουστή στην τηλεοπτική μετάδοση της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, θα βρίσκεται ο Παύλος Σούλης, μέλος της Οργανωτικής Ομάδας του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, εμπνευστής του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, μέλος παλαιότερων Γνωμοδοτικών Επιτροπών του Πατρινού Καρναβαλιού και πρώην υπεύθυνος παλαιότερων βραβευμένων πληρωμάτων.

*Ωστόσο στην ανακοίνωση/δελτίο Τύπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης δεν αναφέρεται και δεν διευκρινίζεται κάτι για την μετάδοση ή όχι της βραδινής ποδαράτης παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 12/3.

Εντύπωση τέλος κάνει το γεγονός πως την τελετή λήξης που είθισται να δείχνει live η κρατική τηλεόραση, φέτος, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, τη λήξη και καύση του βασιλιά καρνάβαλου θα μεταδώσουν μόνο τα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια.


0 σχόλια