Η απίστευτη δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή: Αποκρουστική η εμφάνιση της Τζολί στο Μαξίμου με τρία λιγούρια στη γωνία να τη χαζεύουν"


Μιλώντας στον Alpha 989 η Φωτεινή Πιπιλή προχώρησε σε μια ανεκδιήγητη δήλωση για την Αντζελίνα Τζολί σχολιάζοντας την επίσκεψή της στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα Τζολί στο Μ. Μαξίμου» είπε η Φωτεινή Πιπιλή, και συνέχισε "Με τρία “λιγούρια” στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το “καρακιτσιαριό” δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.»

Επιπλέον η Φωτεινή Πιπιλή δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη «που μας απάλλαξε από Φαήλους». Και συμπλήρωσε: «Όπως πληρώσαμε τον Τ.Μπαλτάκο θα πληρώναμε και τον Φ.Κρανιδιώτη αν δεν τον ξεπέταγε ο Κυρ.Μητσοτάκης».

Είπε για τον Πάνο Καμμένο πως «είναι ένα πολιτικό παιδί, από 26 χρονών το μόνο επάγγελμα που κάνει είναι να είναι Βουλευτής. Συμπαρασύρεται από την πτώση του Αλ.Τσίπρα, η στάση του απέναντι στον Γ. Μουζάλα είναι για να έχει κάτι να παίζει εκτός από τρενάκια. Μετράει τις δυνάμεις του για τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί για να μην τον συμπαρασύρει στην πτώση του ο Αλέξης Τσίπρας.»


0 σχόλια