Γκάφα ολκής του δημοσίου με την Πόλα Ρούπα


Στην είδηση αυτή θα μπορούσατε να βάλετε τίτλο «αθάνατο τυπολατρικό ελληνικό κράτος» ή «μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας».

Το ελληνικό κράτος έφτασε στο σημείο να επιδώσει την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας στο σπίτι – γιάφκα των αρχιτρομοκρατών στο Μαρούσι, όπου κρυβόταν η Πόλα Ρούπα.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, στην οποία κρυβόταν η τρομοκράτης Πόλα Ρούπα μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, βρήκαν πριν λίγες μέρες ένα φάκελο. Ήταν η απόφαση της δίκης του Επαναστατικού Αγώνα που αφορούσε την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και τις ληστείες που είχε κάνει η τρομοκρατική οργάνωση.

Η Πόλα Ρούπα φυγοδικεί και δεν κάθισε ποτέ στο ειδώλιο του κατηγορουμένου. Αυτή ήταν η τελευταία διεύθυνση που είχε δηλώσει το ηγετικό μέλος του ΕΑ και εκεί θεώρησαν σκόπιμο να της κοινοποιήσουν την απόφαση οι κρατικές αρχές.

Πρόκειται για τη νούμερο ένα στόχο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας η οποία πριν λίγες εβδομάδες είχε προσπαθήσει με ελικόπτερο επιχείρηση απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού του συντρόφου της Νίκου Μαζιώτη και άλλων πέντε μελών των Πυρήνων της Φωτιάς.

Πηγή: Μίνα Καραμήτρου-cnn

0 σχόλια